Over ons

Volg ons

Welkom bij Rijschool Hayk!

 

Zoek je een goede en flexibele rijschool in Winschoten? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij passen ons aan, aan de tijden die voor jou het beste uitkomen. Zo is het mogelijk om lessen vroeg in de ochtend te plannen, maar ook laat in de avond. 

Daarnaast zijn lessen in het weekend ook mogelijk als u het doordeweeks te druk hebt. Wij hebben geen wachttijden, je kan dus direct beginnen. Wij vinden het belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden voor het rijexamen. Daarom worden je vorderingen bijgehouden, zodat je zelf ook een helder beeld hebt hoever je bent. Stap voor stap word je begeleid naar je eigen roze pasje.

Wij zouden je graag willen verwelkomen bij Rijschool Hayk!

 

Heb je moeite met de Nederlandse taal? Onze rijinstructeur beschikt over de volgende taalvaardigheden: Armeens, Russisch en Koerdisch om jou alsnog van dienst te kunnen zijn!

Ervaringen van klanten

Hayk is duidelijk in zijn instructies en blijft altijd kalm, hij neemt ook alles duidelijk met je door en ligt verschillende situatie ook toe. Hij haalt je altijd van huis en is altijd op tijd tevens rijd hij ook op zaterdag en zondag. Kortom een zeer vaardige rij-instructeur die het beste bij je naar boven wil en kan halen!
Alwin Pruser
Goeie rijschool! Zoek je er één dan heb je er nu één gevonden!
Mariëlle Nap
Dank je wel voor alle leerzame lessen!
Shahan Ibrahim